Pages

Mari mengumpul bloggers!

Thursday, April 1, 2010

1 April 2010


** Masih tak sihat --->batuk2 n selsema sumtimes **

** Sentiasa keseorangan di office kerana staff ada kerja luar **

** Sangat kecewa kerana Bos tak benarkan join KURSUS MOTIVASI TAHAP II di PD bersama-sama student INSEP **

** Dah lama tak makan angin n barsantai-santai sejak mula bekerja **

** Kurang tekanan kerana En. xxx tiada di office selama stngah bulan (setiap bulan macam tu) **

** Tak sabar menunggu angah nak tunang..Mungkin saing buat kenduri bt arwah Nek Mah tersayang **

**Sentiasa mencari peluang lari untuk balik ke kampung menukar tayar motor yang dah botak **

** Masih memerlukan hari2 yang ceria **

-- Teringat pulak lagu Bila April:) --












Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

sikulat said...

bile dah angah nak bertunang ? tentative date? Abg iparku kawen Jun (maybe 5 jun & 12 jun kot). Kang bertembung date pule.. huhuhu

EimaruSi|ence™ said...

For sure, bukanlah tuh..
huhu..
nnti saing ngan kenduri arwah Nek Mah..ngeh2..
tp awa tanak mandai2..
Nnti busu tunggu mak cnfirmkan..
(bru rancang lagi)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy