Pages

Mari mengumpul bloggers!

Friday, August 28, 2009

I'm bored

Hari Jumaat...lalalala~
Nk blik kampung jumpa my family....Isnin ni buzday aku...ade tak someone special yg nk sambut buzday ngan aku...wahahahaha!

Anak Cik Onn yang selalu tumpangkan aku tuh tak keje plak hari ni..so terpaksalah aku trun MC tok balik kampung...Argghhh, malasnya nak naik bus time2 pose ni..Dugaan banyak sangat!

Hati bsemangat nk balik, tp kemalasan tu lagi tinggi semangat nyer...
Siapa nak jemput aku balik, angkat tangan sekarang,,,...

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

5 comments:

Halimah_JIP said...

I found your blog at last...

EimaruSi|ence™ said...

keh keh....
bila perasan nih..camne leh terjmpa??

abu dzar al-husaini said...

dia gatal nak bertunang ummi,sound sikit.

EimaruSi|ence™ said...

oit...bila aku gatal nak btunang...
ko tu nyuruk kan awek ko...
siap ko aku bocorkan rahsia...
hoho

sikulat said...

aaa jumpe dah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy