Pages

Mari mengumpul bloggers!

Thursday, August 20, 2009

Rakanku sudah bertunang...


Agak jeles sebenarnya bila membangkitkan kisah pertunangan orang ni, sedangkan kita da lama berada di alam percintaan masih tiada tanda-tanda akan mengikat janji ke gerbang perkahwinan.. Tapi bagiku, mungkin jodoh seseorang tu tak semestinya sampai awal dan adakalanya lambat jugakan.. Jadi, ku terpaksa menunggu dan menunggu si dia datang merisikku seperti impian wanita lain yang inginkan ikatan yang sah di sisi seorang lelaki.. Actually, aku baru 21 tahun, tp da menggatal..Terpulanglah pada penilaian orang lain, tp aku tak rasa apa yang aku impikan itu satu kesalahan..bukan mudah kita nk memuaskan hati semua orang rite..?Aku tak sanggup nak memalukan parents aku, sedangkan fitrahku sendiri rasa ingin disayangi. For sure, aku rasa nak sentiasa si dia berada di sampingku..




Oleh kerana itu, aku sedang berusaha untuk mengumpul duit kahwin.. Biar aku pulak ikut jejak Srikandi Khadijah yang datang meminang Rasullullah S.A.W...




Selamat Bertunang sahabat ku Siti Noorbayah....Semoga berbahagia selalu bersama tunang tersayang!





Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

EimaruSi|ence™ said...

kisahku dijaja....aku tak rela..!!!
by bayah...

EimaruSi|ence™ said...

bilelah bayah guna akunye acc komen kt cni nih!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy