Pages

Mari mengumpul bloggers!

Thursday, December 8, 2011

Dah bersawang dah blog aku. 
Nanti ada masa aku update. 
Busy dengan preparation nak  nikah, nak wedding, nak study, nak final.


DENG!


Apa pun dalam kesibukan, aku masih dapat berjalan ikut hubby gi kerja kat Terengganu, kat Muar, kat Melaka. *setakat ni lah...*
Dapat ajak hubby tengok Ombak Rindu, dapat bawak mak n buyah naik River Cruise, 
bla... bla... bla...


Kalau nak bukak cerita memang panjang lebar. 
Sebabkan masa yang suntuk, kelas pulak kejap lagi. Privacy pun takde kalau menaip kat library biarlah aku berhenti kat sini je.


Minggu nih banyak dateline harus dikejar. Petang nih ada dua Listening Test untuk Arab. 
Besok pulak nak hantar report untuk proposal Product.
Wish me gud luck.


Lot of love,
EimaruSilence
Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy