Pages

Mari mengumpul bloggers!

Monday, July 12, 2010

--haru+biru--


Aku pening kepala... Korang kesian tak kat aku..? Dah lah aku sorang2 budak poli kt fakulti aku nih..Pastu, di 'anak tirikan' lagi...Hmm...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lepas kelas pukul 10.30 tadi, aku dgn geng senasib dengan aku diarahkan jumpa Koordinator Program (KP).. Then, aku submit form untuk transfer credit tuh.. Dia bagitau dia nak kami berlima masuk semula Part 1, means pengajian aku di sini jadik 3 tahun semulalah.. Aku tataulah kenapa berat  sangat nak accept.. 
  1. Aku dapat tranfer 5 subject (MKT, MGT, ACC, HBU & besar kemungkinan LAW), so banyaklah masa tbuang jek dekat Part 1 sebab 10 credit hour jek kat Part 1.
  2. Bila dah jadik 10 credit hour, aku kne tambah subject Part 2 lagi 6 credit hour supaya capai min satu sem 16 credit hour.
  3. Lepas tuh, masuk Part 2 pulak, aku kena lagi ambil subject Part 3.. Begitulah yang akan berlaku SETIAP SEMESTER sampailah aku grad nnti...So, sama je lah klu aku ambil part 2 kan?
  4. Bila dah amek sbjek Part 2, aku dah berseorangan sebab bdak2 seangkatan dengan aku kena ambil subjek yg aku dapat tranfer..So, sape nak discuss ape2 ngan aku nnti??
  5. Bila masuk Part 1, means aku kena tunggu 6 bulan lagi untuk grad mase umur aku 25 tahun..Tuanya aku!!

Aku ade call Mr. Silence td, dia cakap masuk Part 2.. Tak bazir waktu..Kawan-kawan aku pun cakap mcm tuh..Tapi, aku tanye si BUDAK WANTED. Dia cakap amek jek Part 1. Nape nak pikir sangat masa yang rugi tuh. 6 bulan jek.. Nasihat dia menyerap jugak dalam kepala aku..Walaupun sebenarnya, aku masih memikirkan nombor  2 & 3 tuh walaupun bezanya 6 bulan jek..(Mungkinkah sebab dia lelaki so masalah umur tuh bukanlah hal yang sangat besar??)

"KENAPALAH AKU SUKE MEMBERATKAN KEPALA AKU DENGAN UMUR & WAKTU NI SEDANGKAN SIMPLE JEK JAWAPAN DIA??"


Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

1 comments:

Anonymous said...

bleh pkai ke nasihat BUDAK WANTED 2???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy