Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, July 20, 2010

Nih kes takde kerjalah...

Malam td pukul 3 lebih baru aku masuk bilik nak tido..Semua gara-gara karangan BI aku tuh...Haha..Last2 siap jugak dengan idea yg melimpah ruah...Bila dah golek-golek kat bilik, mata dah terkebil-kebil takleh tido..Pakai earphone, bukak NOKIA 5800 EM aku tuh, baru leh lelapkan mata:)

Pagi tadi, pkul 7 lebih agaknya baru tersedar...Rupa-rupanya jam aku tak bunyi macam biasa (6.30am stp hari) So, tak Subuhlah pagi tadikan..Ape nak jadiklah aku nih kan...Hish!!
P/S: Korang jgn contohi sikap tidak baik ini ok!

Sekarang nih tengah melepak-lepak jer kat bilik lepas print semua assignment aku yang perlu di submitkan hari nih sambil dengar mp3..hehehe. Orang lain sume ada kelas pagi setiap hari, aku lak setiap hari rilek-rilek jek sebab takde kelas...Sedih!

So, aku nak share satu lagu yang pernah dinyanyikan oleh my friends versi acoustic dia..Aku rajin gak bukak lagu nih.Tapi suara dia tenggelam dengan bunyi gitar..So, aku masukkan kt MP3 blog aku nih later sebab waktu siang, wifi hostel nih akan block ape saja website berbentuk hiburan termasuk http://mixpod.com/ nih..

      SAAT TERAKHIR

    "Tak pernah terpikir olehku
      Tak sedikitpun ku bayangkan
      Kau akan pergi tinggalkan kusendiri
      Begitu sulit kubayangkan
      Begitu sakit ku rasakan
      Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri
      Di bawah batu nisan kini
      Kau tlah sandarkan
      Kasih sayang kamu begitu dalam
      sungguh ku tak sanggup
      Ini terjadi karna ku sangat cinta
      Inilah saat terakhirku melihat kamu
      Jatuh air mataku menangis pilu
      Hanya mampu ucapkan
      Selamat jalan kasih
      Satu jam saja kutelah bisa cintai kamu; kamu; kamu di hatiku
      Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
      Satu jam saja kutelah bisa sayangi kamu… di hatiku
      Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
      di nanti ku……
"

NOTE: Sebenarnya memula, aku tak minat pun, since 2 3 hari nih jek aku minat..hehehe:)
Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

1 comments:

Anonymous said...

best nye ade org menkan lagu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy