Pages

Mari mengumpul bloggers!

Wednesday, July 28, 2010

::Hepi buzday Angah::

Ini angah saya yer...MOHD OSMAN BIN OMAR...Tanggal 27/07/2010, maka genaplah umur dia 25 tahun...Korang jgn berangan nak ngorat dia nih..Sebabnya, 
1st dia nih dah tua, 
2nd dia dah tunang. 
So, jgn beranganlah...Tuh yang dia potong kek tuh, kek tunang dia bagilah..Mmg sedap walaupon aku makan seco'et jek...

Opppsss....blom abes lagi..
Dedicated also to my mum n dad..
"Happy Anniversary 27th''
(23th July 2010)
::Captured by me on 22 July @ my campus..Sending me ketupat & sambal tumis::

Semoga Mak n Buyah selalu bahagia dan romantik ke sana sini memakai baju sedondon mereka..hik hik!
Thank to Mum sebab bawak ketupat hari tuh...Boleh makn kongsi-kongsi ngan kawan Awa kat cni serta berjaya membuat a few people jeles..*.*

NOTE: Oh, saya tersangatlah mengantuk!!Esok satu kelas sahaja n sy akan spend banyak masa kat library untuk buat assignment CTU..Nite!!

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy