Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, July 20, 2010

::Poning palo dennnn::

Nak kata aku tak pernah belajar Bi, dari sekolah rendah dah belajar BI..Tapi tatau le kenapa aku cangok sangat BI nih..Klu BM tuh mmg aku pelajar terbaik lah masa sekolah menengah dulu..Tapi bila part nak buat karangan, mulalah aku rasa tension sangat,..Haha! Mudah nak faham klu orang speaking dengan aku, tapi susahnya aku nak buat ayat karangan or speaking dengan orang..Dan sampai sekarang, kira-kira 2.24am [berdasarkan jam laptop nih], aku masih pening kepala nak buat karangan nih:


--MY HOMETOWN--

Tah apa-apa lah yang aku merepek dari tadi..Aku siap bukak blog dak Ainil sebab nak carik idea apelah yang menarik pasal kg aku ek..Setahu aku, aku rasa best jek balik rumah..Tuh jek lah yang aku tau...Perasaan yang best bila dapat balik kampung.. Selain tuh, aku pon tatau..Klu En. Bashir nak tau ape yang best kat kampung aku, datanglah kat kg aku..Ade homestay lagi..RM50 semalam..Mau..??

Nnti hujung minggu lepas subuh ada poco-poco..Aku pon join jugak klu aku balik kampung..Kadang-kadang aku yang ajar mak cik-mak cik nih joget2..My mum pon join tau..Jangan main2..

Jangan karangan aku dibaca kat depan lagi macam minggu lepas suda.. Malu gile aku.. Nasib baik, at the end of our class, dia puji karangan aku best..hehehe..Walaupon aku tau grammar aku sangatlah buruk...Yang tak leh tahan, dari start kelas sampai abes kelas, dia buat huraian karangan aku..bongek jek...Tersipu-sipu aku malu dalam kelas tuh..

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy