Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, December 18, 2012

Cabaran di tahun akhir sarjana muda

Assalamualaikum wbt,

Walaupun tangan hamba dah hampir cramp, hamba nak coretkan luahan hati hamba juga di ruangan nih. Bermula dengan kerja menaip report dan menghadap report sepanjang malam di hujung minggu, hari nih hamba menghadapi cabaran cramp tangan, kelaparan, kepenatan, sakit pinggan, bisa kat kaki kerana pulun menyiapkan jawapan untuk passyear. Ada 6 passyear kene buat, dan setakat nih, masih tak jumpa soalan berulang, menjadikan chances untuk skip soalan agak kabur-kabur.

Hamba dah duduk kat meja study nih LEBIH DARI 6 JAM, since balik kelas petang tadi sampai pukul 2.08 jam di lappy ketika post ini ditaip. Bagi hamba, inilah cabaran paling dahsyat untuk hamba tempoh sepanjang bergelar student kerana terpaksa buat 6 soalan passyear, tulis tangan, terdiri dari 25 markah setiap satu soalan, dan anggaran satu soalan penuh satu muka surat. Damn! Kuatkanlah semangat hamba.

Nak meniarap, terbaring, terlentang sesuka hati, perut dah besar. Oh, siksanya!

Cepatlah seminggu terakhir yang teruk nih berlalu dari hidup aku:(

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy