Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, December 4, 2012

Update!



"Bukan semua hal peribadi kita boleh sharing kat orang. Kalau ape yang kite sembunyikan mampu melindungi hati kita dari disakiti, dan menjaga hati orang lain, better kita mendiamkan diri dari jadi bahan umpat cela orang.

Manusia nih ada macam-macam ragam. Bukan semua perkara yang mereka sampaikan mampu diterima kita dengan sepenuh hati. Jadi, terima apa saja yang kita ada dan bertawakal je pada Allah. Moga ada bahagian yang terbaik untuk kita...Amin"

Salam readers,
Dah lama tak update blog kan. Takpe, tuan tanah sedar diri, tau yang tuan tanah nih tak pandai nak mengolah ayat, menyusun kata-kata dan berkongsi info berguna buat readers-readers sekelian. 

Kata-kata kat atas tuh tak ditujukan pada sesiapa pun. Cuma meluah perasaan yang terbuku kat hati. Ape pun, yang rahsia, biarlah rahsia selagi aku mampu bertahan. Mungkin belum bersedia lagi, sebab tuh aku jadi camnih. Letih juga nak berperang dengan emosi dan bermain teka teki, tapi berilah masa untuk aku sendiri. Maaf pada semua yang mengenali..
*Dah macam pantun pulak!*

Ok, nah layan video:)
Bila rasa tak tenang, dengar lagu nih, terasa ketenangan nya... Hargailah jasa ibu bapa anda :)

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy