Pages

Mari mengumpul bloggers!

Monday, February 14, 2011

Cara nak mengenali orang yang poyo



Ini printscreen dari salah seorang kawan fb aku. Dah ku remove sebab poyo sangat. Sakit lak mata aku nak baca status ko.


Ko nak delete akaun ko, delete je lah, tak payah nak tulis panjang-panjang kat post. Nyampah pulak aku aiii... Ingat nak hidden je status ko, tp better aku delete je lah. Inilah salah satu orang-orang poyo yang ingin aku tunjukkan. 


Sekian terima kasih.
Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

6 comments:

MiSs kIkIn said...

eima sape org ny... mcm gedix jew...
hehehe

EimaruSi|ence™ said...

Ntah, gedik je kan?

Mane leh bgtau, tak elok..Nama di samarkan supaya tak tanggung aib sape2

Syuhada Aris said...

hahaha...sumpah kelakar tahap cipan...da rupe artis meletop2 album berjuta2 nak delete social network accounts...ada org heran ke kalau dia delete sgala mala social network dia??haram jadah ler...

EimaruSi|ence™ said...

Itu nama nye dia nak publisiti murahan. Who care dia nak delete sume account dia pon...nak delete-deletelah.

Dalam 24 jam dia cakap meraban camtuh, bayangkan lah, since berbulan-bulan punye repekan. Serabut otak aku.

Fatin Khalilah said...

terbaik weh ! haha ! tak sangke kau ade kawn mcm gini tim..:-p

EimaruSi|ence™ said...

hehe...memang ade manusia camnih. cume bernasib baik or tak je nak jumpe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy