Pages

Mari mengumpul bloggers!

Monday, February 28, 2011

Im already taken.

Semua tanya dengan siapa? Confuselah.. macam-macam. Ya..bila macam-macam perkara berlaku dalam masa 6 bulan, mestilah orang mula confusekan. Siapa follower blog nih, taulah. Yang tak bukak-bukak, or nak jadik follower pon takmu, FINE.

Alhamdulillah, selesai susah majlis pertunangan aku dengan Encik Tunang petang pada pukul...errr, tak sempat tengok jam lah, orang luar dah mintak keluar tonjolkan muka.

Alhamdulillah sekali lagi, dengan pelbagai dugaan yang tiba, akhirnya kami diikat dengan ikatan pertunangan. Jadi, aku combinekanlah semua ucapan dalam post nih yer:


Combinelah senang dalam satu gambar ye.

  • 22 Feb 2011: Birthday Incik Tunang
  • 27 Feb 2011: Kami bertunang
  • 28 Feb 2011: Kami bercinta
Geli? Aku pon sama lah! Haha. Ape pun, aku ucapkan syukur sangat kerana walaupon banyak dugaan sepanjang 3 tahun bergelar kekasih, kami selamat mengikat tali pertunangan. Perkahwinan tuh, biarlah dirahsiakan terlebih dahulu. Dah siap kad, aku ajaklah korang datang bertandang yer.

Buat kawan-kawan yang tak dijemput, maaflah. Tunang je kan. Yang dijemput pon tak datang, kalau aku jemput orang pon, macamlah korang datangkan?

Gambar mase tunang? Satu je lah. Kang banyak-banyak, bukan ade nak puji pon....


Bunga nih Encik Tunang bagi, diwakili ibunya masa sarung cincin. Encik Tunang tak dapat tengok saya, tapi saya dapat tengok Encik Tunang kat tingkap. Nak jenguk pon orang tak bagi..Ngee~~ 

Cian Encik Tunang tak dapat tengok saya mekap. Bergambar bersama? Jangan harap!

Hadiah saya buat Encik Tunang *9 berbalas 7*

Cukuplah dua yer. Dua pon dah banyak. Terima kasih kepada saudara mara dan jiran tetangga yang bertungkus-lumus menjayakan majlis yang tak seberapa ini.

Doakan ikatan pertunangan ini kekal sampai jinjang pelamin.

[Note: Sori Encik Tunang, ni je gambar yang saya boleh kongsi kat awak]

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

10 comments:

Syed Jamaludin said...

Tahniah cik eima...semoga brkekalan.. :)

Najed said...

congrats!!

InsyaAllah...hingga ke alam perkahwinan..hingga ke akhir hayat :)

atira ator said...

wahhh,,,,
kak eima,,,,
xjmpot kte pon ea????
congrate3,,,

EimaruSi|ence™ said...

shhhh...diam2 je tau!

ranyaizza said...

tahniah,,lpe nak wish mse kat rumah,,
selamat bertunang,,jgan menngatal!!hakhak

EimaruSi|ence™ said...

puji pon tidak....kawan2 lagi excited..

ninazarina said...

alhamdulillah..congrats!

smoga kekal ke akhir hayat ye.

EimaruSi|ence™ said...

Thanks Cik Niena. Tuk awak juga:)

Syuhada Aris said...

Wahahaha…baru jumpe entry ni…3thn lebey korg kenal..budak poli ke? Ko rncg kawin time study ke?

EimaruSi|ence™ said...

hehe. brtul2 perasaan ingin tau nih.eheh. bukan dak poli, kawan mase praktikal dulu:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy