Pages

Mari mengumpul bloggers!

Friday, March 4, 2011

BerFARMVILLE sambil berkarya!




Tak sangka pulak UncleFact copy balik slogan aku nih. Slogan terlintas tetibe sebab nak rebut pokok Giant Golden Apple yang RARE sangat tuh kan? Tapi memang happening kawan-kawan aku nih. 

Geram? Mau tak geram. Ade orang pakai snagbar untuk curi bonus dari wall. Salah satu application menipu dan singkat yang digunakan untuk mendapatkan bonus yang di post kat wall kawan-kawan fv lain. Kesannya, dia senang-senang ambil bonus tu, sedangkan kawan-kawan lain tak ada kesempatan. Boleh rujuk di sini untuk tau application yang di haramkan oleh Geng-geng Farmville Tegar.

Bagi kawan-kawan yang Tegar berfarmville, anda bolehlah join our club:



Syarat-syarat penyertaan:
- Anda dikehendaki meng-add semua ahli2 kami & mesti jadi jiran kami (especially add admin) -----> saya adalah admin.- Sila removed diri anda sendiri kalau anda rasa anda tak tak mau main atau suam2 kuku aja mood anda.. supaya kami tak wasting time kasik info kat anda okey??

Kelebihan join club nih:
- Jiran yang akrab akan sentiasa tolong semasa sendiri.- Co-op kami setiap hari / minggu semuanya menang GOLD, bagoih untok dapat ribbon, XP dan jugak hadiah2 yg kami dah bosan dok dapat tuh...- Anda akan dpt byk adiah dr wall feed anda.- Anda akan byk geng pemain FV yg tegaq.

Keburukan:
- Setiap kali menda yg nak di-alert, co-op baru, atau sapa2 member mintak tolong raising barn or whatsoever akan di-post kepada ahli2 semua.. so kotak mesej anda mungkin akan semak dgn mesej2 kami..- Geng2 tegaq ni akan bercakap tak berhenti2 so setiap kali apa yg kami ckp akan menyemakkan wall (home) anda.

Berminat? joinlah ye. Jika kamu rasa nak having fun with this game. Kalau tak berminat, just baca je. Tak payahlah nak bising-bising:)


Note 1: Kadang-kadang, yang main CityVille pon ramai jugak dalam group nih
Note 2: Kalau ada geng saya baca post nih, sila FOLLOW saya dan komen yer?
Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy