Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, March 8, 2011

Bila lapar tiba-tiba, apa kamu buat?


Aku tak pernah rasa sangat lapar. Tapi hari nih *lapar tahap gile khinzir*.

Update kat FB:

Orang cakap saya kurus?? Kak Azea memang roxxx!

Aku sangat lapar sejak petang. Tapi sebabkan nak jimatkan masa, so tak pergi tapau. Si Dila dah confirm-confirm takmu teman, sebab dia cakap nanti penat, tak studi malam nih untuk test besok.

Aku ajak Shaz, sebab dia ade transport. Tetibe teringin nak makan kat Lanang. Ala yang dekat dengan River Cruise tuh. Nasi goreng dia sedap. Tapi aku tak penah order nasi goreng, hanya minum or makan kuew teow je. 
(Dietlah katakan....)

Tapi......,
Aku tau dia malas nak kuar. So, aku berserah pada Tuhan.
Then, aku masak bubur kosong je. Letak garam. Dan kicap pedas. Makan ngan Dila. Dengan light tea. Dengan jambu batu.

Now, study OM dalam 3 jam. Masih bab yang sama tak berganjak. Dila dah lama surrender. Takpe, dia cepat hafal, aku tak....

Then En. Tunang call. Selamat sudah tiba dari Sabah bah. Alhamdulillah.

Rindu. Dah bape bulan tak dating??
Oh, hari tuh dah jumpe, di sebalik langsir. Sabar je lah.

Update lagi kat FB: 
"Tengah study tetibe on9 semata-mata nak cari lagu nih kat youtube. Yehaww!"
Sedar-sedar aku bukak Youtube. Search lagu nih, publish kat FB. Adeh!

Lepas tuh?

One more time!
Aku memang sangat lapar.

Seyes!

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

osHin said...

da mule rindu-rinduan yek...

EimaruSi|ence™ said...

mestilah. macam lah tatau kami memang susah nak berdating

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy