Pages

Mari mengumpul bloggers!

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011







PENGUMUMAN

Satu gathering besaran bersama bloggers akan dibuat dalam minggu depan pada hari Sabtu bersamaan 14hb May 2011 .. Sebarang kemaskini akan diberitahu kelak .. Cuma harap korang dapat freekan pada tarikh tersebut .. Mana mana blogger leh join ! Jangan sempitkan fikiran.. Femes atau tidak , join jer.. Dibenarkan bawa keluarga tersayang.. awek ke.. tunang ke... bawak jer ..




Ok, sudah ku copy-paste dari blog asal Ben Ashaari sebagai pengumuman bahawasanya akan ada gathering tak lama lagi ye. Sempena cuti panjang nih, terasa gatal pulak nak pergi. tapi tak nampak pulak tempatnya kat mena. Melaka kah?




Hehe. Mari menghabiskan cuti panjang dengan aktivti berfaedah!

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

9 comments:

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

EimaruSi|ence™ said...

En solo ni dah jadi trademark abg ben...Ade je mane2 dalam segmen abg ben..eheh!

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan.....gegar may 2011...http://qaseh-ziera.blogspot.com

Nanie Khairani said...

salam kenal.. datang menggegar...

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy