Pages

Mari mengumpul bloggers!

Thursday, May 5, 2011

Pencarian 100 blogger bertuah Abang Stalker

Salam satu Malaysia.

Demi memberi sokongan kepada kawan-kawan, maka aku dengan ini menge-post satu entry khas untuk Abang Staker nih. Sila baca dengan teliti dan jelas.


Abang Stalker sedang mencari 100 blogger bertuah yang telah follow beliau dari 900 - 1000 follower. Jadi ramai-ramailah blogger di mana-mana seantero dunia yang suke ber-blogwalking singgah dan follow blog beliau. Korang janganlah risau sebab Abang Stalker nih sangat suke merayau-rayau kat blog orang sebab blog cikai aku pon dia pernah terjah n drop komen.

Kenapa aku tolong promote? Yelah, sebab Abang Stalker dah janji nak buat lucky draw untuk follower dia yang lain sekali kalau kami tolong promotekan segmen "Pencarian 100 blogger bertuah Abang Stalker" nih. Adil sikit kalau pakai random.org. Kalau ada rezeki naiklah blog aku, kalau tak naik jugak, ape kan daya. Hehe.

Note: Aku blogger 'bebi-bebi' jadi aku harap Abang Stalker bagi aku topup RM30. Lagi satu, aku nak bank in, sebab hp aku dah lama tak memerlukan no pin untuk topup. Boleh bayar duit brokbeng kan? Eheh!

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

Abang Stalker said...

hahahaha...doa byk2 k. :)

EimaruSi|ence™ said...

laju je dia datang eh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy