Pages

Mari mengumpul bloggers!

Sunday, April 17, 2011

cara mudah dapat backlink sebanyak 6,103,515,625 !


Banyak-banyak entry Cik Yah, Cik Eima rasa ini yang paling menarik hati Cik Eima untuk join. Nampak macam MLM, sistem piramid, jadi agak kreatif lah geng blogger nih buat sistem macam nih. Tujuan nya untuk menolong geng-geng blogger lain supaya traffik meningkat di samping menambah networking. Bila lagi kita nak menambah kenalan kan?

So, aku copy-paste je dari entry sini.

Langkah-langkah nya adalah seperti inh ye.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Korang hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


  1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti link URL ke posting web/blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
  2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
  3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).
***So urutannya jadi mcm nie...

1. ~ApekpunyaBlog~

2. My Big Family & Friends

3. ABCMILO

4. matdin (orang paling terkenal hehe…)

5. MSR @Blogger

6. tengku nizam

7. mizz shizu

8. Myself V3 Me &

9. Blog Hanz

10. BeMie's WoRLd 

11. Farah Shafiqah

12. Mok&Sons

13. josrevalution2011

14. Cik OShin a.k.a Yah

15.blog korang 


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafik yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi ranking kiter kat google..

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

sikulat said...

hehe.. tapi jangan lupe formula utamanya. Your artikel must be good juge.. lalalalala..

EimaruSi|ence™ said...

mestilah...yg nih cara formula yg paling cepat dan tangkas. malah efficient sekali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy