Pages

Mari mengumpul bloggers!

Friday, April 22, 2011

Contest Natural Beauty - Abg Stalker

Yeah, untuk kali ke berapa tah aku join contest cenggini. Saje nak try test, mane tau menag ke. Yang sebelum-sebelim nih dah kalah. Dah takde rezeki, nak buat cam mana.



Macam biasa, syarat-syarat yang harus dipatuhi:


Menjadi follower kepada Abg Stalker ye..Saya adalah follower ke 792 yer..

Kemudian, mempertaruhkan satu gambar yang tidak memakai mekap.
    Oh, aku rase inilah yang terbaik walaupon pakai henpon cikai je.

    Kemudian lagi, sila tepek banner Abg Stalker nih kat blog korang. Jangan lupe kat sidebar sekali.

    Sila click di sini untuk maklumat lanjut.

    Dan saya menyeru dua lagi rakan saya supaya tahu tentang kewujudan contest ini.

    Fuh...fuh...mintak-mintak menang. 

    Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

    4 comments:

    Abang Stalker said...

    hi eima..thanks join contest abg. :)nice shoot.gud luck ye. ;) abg follow back.

    SANDRA AZWAN said...

    Salam...good luck yer dengan contest abg stalker nie...;-)

    EimaruSi|ence™ said...

    @abg stalker: ni tengah tiup2 mendremlah nih, nak kasik tersenarai dalam list top ten (berangan lebih)

    @sandra: doalah ima berjaya sekali. Saguhati pon boleh:)

    osHin said...

    tag kat sini lagi...haha

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/contest-semua-tentang-4.html

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Counting...:)

    Daisypath Anniversary tickers

    Anniversary

    Irshad Ghazi's Birthday

    Lilypie - Pregnancy