Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, April 19, 2011

Kalau korang ade blog, jangan masuk widget banyak sangat

Lately susah betul nak blogwalking kat blog kawan-kawan. maklumlah, dah tinggal berdua ngan Cik Dila, ada masa aku nak gak berjalan-jalan kat blog orang, tengok isu semasa yang ade. Update pasal tudung ke, tempat makan menarik ke, cerita pasal agama ke, paling tidak pun pictures yang menarik, tapi malangnya bila nak bukak je, lambat gile. Last-last aku tutup je. Kalau berlarutan macam nih, malas lah aku nak singgah blog korang. huh!

Aku tak faham ape yang memberatkan blog korang, tapi aku paling menyampah kalau blog ade READ MORE tuh. Adoi, menyusahkan tau tak. Tak kesah lah aku silent readers or else pon, janji aku rajin juga datang blog korang kan. So, jangan menyusahkan aku nak click banyak kali bulih tak?

Note: Aku ingat bb aku yang lembab, tapi at least dapatlah update blog kan. So, melampaulah kalau sume blog aku takleh bukak. Kat library pon sama. Tah pape. Bye!

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

MiSs kIkIn said...

aq punye blog lambat x? hehe

EimaruSi|ence™ said...

boleh je aku bukak td. isu hidung...haha..ampeh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy