Pages

Mari mengumpul bloggers!

Wednesday, April 6, 2011

Saya taknak tipu, jadi baik saya bagitau

Salam pagi hari kawan-kawan!

Setelah sebulan bergelar Cik Tunang kepada Incik Mohd Iryady, Ahad lepas beliau membelanja saya makan malam. Saya anggap itu dating lah ye? Nak ajak Dila, dia tak balik lagi, Shaz pulak, mau nak ikut kami. Jadi, kami pun pergi makan berdua aje. 

Lokasi: Pizza Hut Hang Tuah Mall.
Dekat je. Jangan risau. Aku jalan kaki pon boleh sampai sana dari rumah. Errr...15 minit!


Memula, saya nak mengajak beliau makan di sini, Domino's Pizza. Dekat je, jangan risau. Dekat bangunan baru MAIM sebelah Masjid Al-Azim. Tepi jalan je. Tapi disebabkan ruang makan yang kecil, dan servisnya lebih kepada delivery, so, kami keluar balik dan memilih untuk makan Pizza Hut. Uish, demand betul saya nih.

Actually, dah dua cawangan Domino's Pizza kat melaka nih. Satu lagi kat area Taman Merdeka. Tak silap saya, dekat-dekat dengan Pasar Borong MBMB. Kalu korang tau Pasar borong MBMB, hah... confirm tak sesat!

Saya kurang arif tentang Domino's Pizza nih. Tapi, mengikut kata Incik Tunang, akak opis dia selalu order Domino's Pizza kalau ada makan-makan kat opis. Sebab Domino's Pizza nih memang expert bab delivery nih. Then, kalu kite order take away, beli satu, percuma satu. Tada! untung kan? Tapi, adelah T&C nya. Biasalah, hidup nih mesti ada Give & Take. Korang boleh refer blog member nih: Fitri hadi.

Pendek cerita, masih tertelan air liur sebab takpat makan Domino. (sambil bercucuran air mata)

Saya nak share picture dinner ari tuh. Jangan jelak. Kalau tak suke, sile nasihat. Jangan main sembur je. Jangan risau, saya tak hipokrit. 
(sumtimes - tengok tempat)


*Makan budak!* 
Agak pelik bila Incik tunang lebih suke gambar saya tidak senyum. mungkin muak tengok gambar saya banyak sengeh!



Teettt! Oh, saya yang gemuk!

.
.
.
.


Incik tunang dengan gaya memilih menu serta gaya prihatinnya ♥ ♥ ♥



Incik Tunang dengan gaya penyabar (sambil perut berbunyi-bunyi)

Menu: Sea food Lasagna & 1 set Big Shot Cheesy Pops. Nyummy!

Note: teringat lasagna Mokteh yang enak tuh. Pizza Hutnye tak sedap!

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

osHin said...

pewitt...ada gmbr incik tunang la...

EimaruSi|ence™ said...

ehehe (malu-malu)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy