Pages

Mari mengumpul bloggers!

Monday, April 11, 2011

Bila lagi nak update blog yer..

Sorylah kat kawan-kawan sebab dah tak cekap mengupdate blog. Tak kisah lah, nak share pasal telur palsu ke, gegaran susulan gempa kat Jepun yang terbaru ke, 3 beranak meninggal dalam kemalangan diseret lori kat highway ke (actually my fiancĂ©e classmate tuh), or cerita pasal kempen pilihan raya di Sarawak waima video seks DSAI sekalipon, dah tak bermakna semua tuh. Nak join contest pon dah tak boleh. Lebih-lebih lagi time my cayang BB nih slow gile lately. Grrrrr!


Oke aku ajar korang, nak tengok data usage dah sampai blom, tengok kat jadual, jgn tengok kat graph tuh. tipu je lebih! 
* Mamat Maxis baru gayut gitau dalam tepon tadi.

Sesungguhnya kebelakangan ini, Cik Ima sudah busy menghadap seminggu terakhir di sebelum study week kat UiTM nih. Gerun lak pk dah nak start final exam. Sila tengok jadual minggu nih:


  • Isnin : Test FIN
  • Selasa : Test OPM, submit video Arab
  • Rabu : Test HRM, hafazan
  • Khamis : Public Speaking,
  • Jumaat : Cuti ku, kamu ke kelaslah... *gelak jahat!
Oke, settle update!


Ini pulak my father hantar last week. Tunggu Cik Ima habis kelas pukul 6.30 ptg semata-mata nak bagi bungkusan nih bersama sambal goreng yang enak. Actually, beberapa hari dah abes. jimat masa Cik Ima nak masak dan menapau kat luar.


Jadi, terima kasih kepada Cik Oyeen yang sanggup menghantar key chain Singapore nih kat Cik Ima, Jauh tuh nak hantar sampai kat Melaka. Rasa terharu sangat! 
*sambil kembang-kembang hidung*

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

osHin said...

x aci oyeen bg keychain kat eima....uwaaaaaa

EimaruSi|ence™ said...

alamak...kantoi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy