Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, April 19, 2011

Test ditunda

Hari nih Cik Eima menelaah di library sekali lagi. Get ready untuk retest yang Cik Eima cakap pada entry ini. Bagaimanapun, setelah bertungkus-lumus buat latihan sampai sengal-sengal badan, testnya dibatalkan dan postpone untuk keesokkan harinya. Sedih betul. Seharian Cik Eima di library semalam bersama Cik Dila. Aiyooooo!


Mood kat rumah sewa dah takde nih. Jiwa dan semangat dah sampai rumah, hanya jasad je kat sini. Walau bagaimanapun, Cik Eima cuba juga untuk strunggle untuk test kali nih. Harap janganlah kecundang lagi.

So. bersabarlah untuk satu hari lagi ye Cik Eima....

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy