Pages

Mari mengumpul bloggers!

Tuesday, April 19, 2011

Isu kentut

Hari nih Cik Eima asyik keluar masuk toilet je. Maklumlah pakai shawl baru RM15 hari nih. Baru beli kat JJ Jumaat lepas. Wallah..

Tadi, untuk kali kedua ke toilet, ade minah nih tengah tepek-tepek bedak kat muke. Adoi, nak dok library je pon, perlu ke tepek bedak tebal-tebal. Dari tepi, Cik Eima jeling-jeling jugaklah dia, cun. (simple word dari dalam hati)

Tetibe....

PRRRRRROOOOOTTTT!

Adoi, nih bunyi bon atom ke ape nih. Gile kuat! Minah cun sebelah yang menepek bedak dari tadi, ter'pause' kejap. Dah macam patung je Cik Eima tengok.




1 saat...



2 saat...



3 saat...


Boleh pulak minah nih tergelak terbahak-bahak. Kurang ajar betul. Mesti terkencing-kecing minah yang terkentut tadi kan.

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

ranyaizza said...

kahkahkah !! mengongnye minah cun .. sian gle yg tutt .. dah tu nape ko tak gelak skali ? tapun sound si cun tu ,,
lalla

EimaruSi|ence™ said...

awa sopan. gelak dalam hati je, elebihnya berishtigfar banyak2. mesti budak tuh dah lama peram angin dalam perut dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy