Pages

Mari mengumpul bloggers!

Wednesday, April 27, 2011

Debaran final exam kian terasa.

Salam kawan-kawan,


Dah maghrib, so aku cuba mempercepatkan proses menaip entry baru nih. 2 hari aku menghilang dek kerana ayah aku cabut plug steamix. Semuanya kerana bil elektrik yang melambung-lambung. Kesian beliau nak bayar bil api air semua. Padahal kat rumah tuh ada 4 5 umat je. Kawan-kawan yang singgah, silalah click iklan Nuffnang saya. Untung-untung, boleh tolong bapak saya bayar bil api air... -___-'


Aku perasan follower aku dah meningkat dari hari ke hari. Terima kasih kat abang Ben sebab buat segmen 'Ben cari blog baru lah' tuh. At least, boleh gak promote blog aku kat blogger orang lain. Kepada semua follower serta penyinggah sekalian,  saya cuba untuk singgah ke blog kalian sume dalam masa terdekat, cuma beri saya masa untuk study untuk paper final nih yer? 1st step, malam nih nak gi menelaah kat library. Sorang-sorang di rumah sewa hanya buat saya tidur sampai ke pagi esok. Lamatnya, takde lah guna aku berhempas pulas memujuk mak untuk balik awal ke rumah sewa nih.


Kawan-kawan sekalian, sila doakan saya cemerlang dalam peperiksaan yer? terima kasih my dad sebab dah betulkan motor dan renew road tax. Buat sementara waktu, awa pinjam kereta dulu ye. bukan ape, bahaya duduk rumah sewa sorang-sorang tanpa kenderaan nak ulang-alik nih. Emergency nanti kan dah susah...^__^

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

1 comments:

AzriDeris said...

dukacita di maklumkan saya akan menempuhi final exam minggu depan...heheh..tapi bleh bloqwalking lagi..heheh....aper2 pn good luck dlm final...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy