Pages

Mari mengumpul bloggers!

Wednesday, April 6, 2011

CONTEST : SIAPA BLOGGER ITU ??

Second contest aku malam ini yer....



Syarat-syarat penyertaan:

  • buat satu entry khas untuk kontes ni dengan tajuk " CONTEST : SIAPA BLOGGER ITU ?? "
  • dalam entry tu , sila tempek banner kat atas tu dengan rela hati yer . kemudian , linkkan ke entry ini . kalau nak letak di sidebar pun digalakkan , tanak takpe ^^
  • terbuka kepada semua blogger , sama ada follower atau pun tak . bagi yg bukan follower pastikan korang sentiasa alert dengan update kontes ni :)
  • lepas tu , korang kena bagi jawapan untuk soalan di bawah .
  • dan ulas sikit tentang kontes ni , ape2 je yang korang nak ulas.

Soalan beliau:
  • sila teka siapakah blogger yang dipaparkan gambarnya kat bawah ni .
  • tak perlu letak gambar bloggers ni dalam entry korang .
  • sertakan sekali link blognye kalau korang tau .
Jawapan saya (dah siap tepek link sekali):
Hehe....aku suke contest nih sebab aku sukelah...Errr..
Gudluck kat Cik adik Nadhirah ye...Ade effort buat contest camnih...Lalala~

Komen jika suke, komen jugak jika tersilap. Sayang korang!

2 comments:

Nadhirah-chan said...

salam , saye datang kutip kertas jawapan muehehehe . gudluck dan tq join ^^

EimaruSi|ence™ said...

sila-sila....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Counting...:)

Daisypath Anniversary tickers

Anniversary

Irshad Ghazi's Birthday

Lilypie - Pregnancy